Categorieƫn
Uncategorized

WordPress Webshop Met Woocommerce

Bekijk de wijzigingen log voor alle versies. Log in om een beoordeling te versturen. Opgeloste problemen in de laatste twee maanden: WordPress zoekmachine optimalisatie

Start Vandaag Met Het Ontvangen Van Online Betalingen

Bekijk onze GitHub-repository en volg de ontwikkelingsblog om op de hoogte te blijven van alles wat er in het project gebeurt. Waar kan ik REST API documentatie vinden?

Lees alle three.647 beoordelingen ā€œWooCommerceā€ is open source software program. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin. ā€œWooCommerceā€ is vertaald in 63 talen.

Als de fout is opgetreden nadat je WooCommerce hebt bijgewerkt, dan kan er een battle zijn tussen WooCommerce en een verouderd thema of een verouderde plugin. Meld problemen op deWooCommerce GitHub-repository. Je kan ons ook een melding sturen through ons ondersteuningsforum; zorg dat je de forums website maken doorzoekt om er zeker van te zijn dat de fout niet al eerder is gemeld. Vraag nieuwe functies en extensies aan en stem op bestaande suggesties op ons officiƫle ideeƫnbord. Onze productteams bekijken regelmatig aanvragen en beschouwen ze als waardevol voor productplanning.

Uitgebreide documentatie over WooCommerce REST API is beschikbaar op GitHub. Mijn vraag staat hier niet vermeld. Waar kan ik meer antwoorden vinden? Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Tweak: Use filtered headers array in onColumnsChange callback #4964 Fix: Advanced filters screen reader text WordPress hosting #5032 Oplossing: Toon een volledige variatie naam in het productrapport #5056

  • Met geĆÆntegreerde instruments en populaire integraties kan je efficiĆ«nt je werkzaamheden bijhouden.
  • Veel van de services zijn free of charge toe te voegen met Ć©Ć©n druk op de knop by way of de optionele Setup-wizard.
  • Kies hoe je betaald wilt worden.
  • Configureer je verzendopties.

Woocommerce Installatie Binnen De WordPress Admin

Dank voor de vertalers voor hun bijdragen. Bekijk de code, haal de SVN repository op, of abonneer je op het ontwikkellog by way WordPress of RSS.