Categorieën
Uncategorized

WordPress Web Site Maken In 5 Stappen!

Met de ‘PageSpeed-test’ van Google doe je een prestatie-test voor jouw webpagina. Best een handige tool als je een WordPress web site wilt laten maken. Met een checklist wordt gekeken aan welke prestatie-verbeteringen het nog ontbreekt op een web site, waarna een score tussen 0 en 100 wordt berekend.

Daarnaast heeft de multisite meer beperkingen met plugins en thema’s. Met een thema, pagina’s en menu heb je de basis van een full website. Met behulp van WordPress-plugins en -widgets kun je extra functies toevoegen en richt je de website verder in. Via het dashboard kom je rechtstreeks terecht bij ‘plugins’. Er zijn duizenden WordPress-plugins, zowel gratis als betaalde, waarmee je de site extra functionaliteiten geeft. De meesten kiezen ervoor om een professioneel premium WordPress-thema toe te voegen. Soms ziet deze er web wat professioneler uit bieden deze ook een makkelijkere manier om het thema aan te passen.

Wij Bouwen Web Sites

Het kan even duren voor jouw web site helemaal af is, maar dan heb je wel een professionele website. Je stelt de instellingen eenmalig in en gebruikt het menu-item daarna eigenlijk nooit meer. Heb je eenmaal een domeinnaam bedacht, dan kun je deze eenvoudig registreren bij Vimexx. Staat jouw domeinnaam eenmaal online, dan kun je direct beginnen met het bouwen van jouw WordPress website. De header en de footer wordt bepaald door het thema, web als het design van de blogpagina. Normale pagina’s en artikelen maak je met ingebouwde pagebuilder van WordPress.

Met de toevoeging van statische pagina’s aan de weblog is de interactieve presentatiesite ontstaan. Een web site maken met WordPresskan op veel verschillende manieren. Zo is het belangrijk om te bedenken of je een weblog woocommerce wilt maken, een Portfolio website, of een webshop of een “normale website” zonder weblog.

Je kunt met meerdere mensen tegelijkertijd aan je website werken. Iedereen die teksten op je website moet kunnen publiceren of foto’s moet kunnen plaatsen kan zijn eigen account krijgen, met daarbij horende rechten. Dat is een stuk gemakkelijker dan steeds teksten of foto’s heen en weer te sturen naar degene die ze uiteindelijk on-line moet zetten.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen een eigen website kan maken, hebben wij de handleiding expres voor leken opgesteld. Ook als je geen technische kennis hebt, kun je met deze handleiding aan de slag om jouw eigen website te maken. Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien hebben we echt al een web site. We hebben al direct diverse pagina’s en een menu dat ingesteld staat. We kunnen al deze pagina’s bewerken om ervoor te zorgen dat de website helemaal naar wens en in de Nederlandse taal is. Laten we beginnen met de plugin Beaver Builder die we gaan gebruiken als page builder, oftewel pagina bouwer. Er is een betaalde variant die ik je zeker kan aanraden.

Merkbescherming dankzij onze Domeinnaam monitor. Detecteert phishing, typosquatting en merkinbreuk door domeinnamen snel en efficiënt. website maken Bij inbreuk op jouw merknaam kunnen wij voor je optreden. Direct toegang tot onze hostingexperts met Pro Support.

En ondertussen ben ik ook bezig met een film te maken waarin op een speelse manier allerlei ontspanningsoefeningen voor de ogen worden geleerd. Het is grappig, need ik hou niet zoveel van computer systems enzo. Maar doordat ik door iemand op een andere richting ben gezet, heb ik er helemaal zin in. Alleen het monteren zie ik nog een beetje tegen op. Een laatste nadeel is dat WordPress eenvoudiger lijkt dan het is. Heb je geen tijd om te verdiepen in deze technische details, dan raad ik een on-line webbuilder aan. Je gaat aan de slag met verkeer naar je web site toe en kijkt fixed naar verbeterpunten op je huidige web site.

Stap 6: Paginas En Menu Maken

Wanneer je op “Bekijk onze gids” klikt krijg je nog meer informatie over dit onderwerp van WordPress. Deze afbeelding staat dus gekoppeld aan mijn e-mailadres en zal op alle WordPress-websites tevoorschijn komen. Wil je ook een avatar instellen die je bij de reacties kunt zien bij jouw e-mailadres? Je kunt dit instellen through de dienst Gravatar.com. Op een website is het tremendous handig om reacties ingeschakeld te hebben staan als je blogberichten schrijft.

Open Source betekent dat het systeem voortdurend wordt vernieuwd. Er zit in principe geen commercieel gewin achter. Daar komt bij dat je wel kunt betalen voor extra software, plugin’s en thema’s. In dat geval lees je dat het gaat om premium plugins of om premium WordPress thema’s. Zijn je eisen niet al te hoog dan kun je zelfs ook nog uit de voeten met free of charge versies. WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites, en niet voor niets.

Niet voor iedere functionaliteit is er een plugin geschreven. Soms is de functionaliteit die je in je web site zou willen hebben zo specifiek dat je het niet kan oplossen met een plugin. Doordat wij WordPress door en door kennen kunnen wij templates en plugins op maat maken, die voldoen aan alle wensen. Een trage website is voor veel mensen een enorme irritatiefactor. De kans dat een gebruiker wegklikt van je pagina, groeit exponentieel met elk second dat voorbijgaat tijdens het inladen. Doordat de hele wereld op het net aan je voeten ligt en de verbinding op veel plekken razendsnel is, hebben mensen geen zin meer om te wachten. Uit onderzoek blijkt dat elke milliseconde additional laadtijd invloed heeft op het conversiepercentage van je web site en de tevredenheid van de bezoekers.

  • Als je de website uit gaat besteden dan is er ook qua prijsstelling van alles mogelijk.
  • Tijdens het maken van je WordPress website hebben we templates geïmporteerd die direct een aantal foto’s met zich mee brachten.
  • Klik op ‘Zoeken’ en je ziet een lijst met alle gratis WordPress thema’s die je kunt installeren voor jouw web site.

We moeten een paar instellingen goedzetten en wat onderdelen even bespreken. Anders loop je later misschien tegen problemen aan. Het werken met een nieuw programma is altijd even wennen. Je hoeft niet per se alles direct te snappen, dat komt vanzelf. In het mailtje dat je van jouw webhost – of misschien WordPress ontvangt – staat jouw domeinnaam, het webadres om in te loggen en eventueel jouw inloggegevens.

In de driedelige whitepaper krijgt u bruikbare ideas om uw web site te verbeteren. Ontvang de driedelige whitepaper “Hoe zet u websitebezoekers om in klanten? Naast dat wij uw web site inrichten op conversie, helpen wij u graag nog verder met het verkrijgen van nieuwe klanten. Ruim 15 jaar lang vragen onze webdesigners ondernemers het hemd van het lijf. Het kan zijn dat de vormgeving van je web site WordPress hosting er even gek uitziet nadat je de plugin geïnstalleerd hebt. Het legen van de cache misplaced dit probleem meestal op. Controleer na het instellen van een caching of andere optimalisatie plugin altijd de opmaak van je web site.

Dan kun je je eenvoudig afmelden through de daarvoor bestemde hyperlink onderaan iedere e-mail. In één dag leer je wat de belangrijkste bouwstenen zijn van WordPress, je probeert alles zelf uit en ik help je direct als je vastloopt. Klik hier en om de full inhoud van de gratis cursus te bekijken en om je aan te melden. Download op wordpress.org het WordPress ZIP bestand en pak dit uit op je PC of Mac.