Categorieën
Uncategorized

WordPress Onderhoud

Is je price range hoger dan is SiteGround misschien iets voor je. Dit is een internet WordPress website hosting partij die vaak wordt aanbevolen.

Sommige hosting partijen leveren deze free of charge mee. Je kunt het certificaat echter ook huren per jaar, prijzen variëren sterk afhankelijk van wat je verzekert. Je kunt een certificaat zelf op de markt kopen en installeren of je huurt hem van je internet hosting partij.

  • De korting bij SiteGround is namelijk alleen geldig tijdens de eerste contractperiode.
  • Daarna wijzigt dit naar €12,ninety nine voor StartUp, €22,99 voor GrowBig en €34,99 voor GoGeek.
  • Je hebt de optie uit 1, 2 of 3 jaar.
  • Maak voor jezelf de beslissing of je een website wilt maken voor een lange, korte of onbekende tijd niet en baseer daarop de keuze van de duur.

Beide partijen hebben hun server in Nederland staan, waarbij SiteGround ook nog in 2 andere landen servers heeft. Als je even rondsnuffelt op het net dan kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat de meeste ZZP’ers een WordPress website hebben. WordPress is makkelijk te leren en tegenwoordig zijn er goede thema’s waarmee je in de browser je website kunt gaan ontwerpen. Veel webdesigners zijn dan ook overgestapt van de statische website naar de WordPress website.

Afhankelijk van je domeinnamen, kies je dan het geheugen en pakket. Heb je een ruim budget, neem dan internet hosting vanaf 30 euro per maand, zodat je de ruimte niet meer deelt met andere websites. Jouw website snelheid kan namelijk erg afhangen van andere websites die ook dezelfde ip adres gebruiken Wil je meer uitleg over hosting, kijk dan eens de hosting uitleg op de FAQ bladzijde. Ik gebruik zelf Vimexxen dan wel het pakket ‘compleet’ WordPress hosting.

Maak Gemakkelijk En Snel Een WordPress

Websites

Kies een hosting partij die de server vlak bij je klanten heeft staan. Dus wonen je klanten in Nederland, dan dient de server daar ook te staan. Wonen ze in Frankrijk dan is het beter om je server daar te huren.

Niemand wordt hier vrolijk van. Snelheid is nou eenmaal een search engine optimization dingetje van Google, dus ook jouw rating in de Google zoekmachine wordt er niet makkelijker op. Snelheid: kies voor een SSD schijf als de hosting website maken. Veiligheid: kies voor een SSL certificaat.

En als je zelf een web site wilt bouwen dan is een statische website niet echt handig. Je moet daar veel voor leren. En als je content advertising wilt gaan doen, dan is een CMS het handigst. WordPress, Joomla, Drupal en Magento zijn dus CMS’en. Hieronder staan de meest gebruikte mogelijkheden om een web site op te zetten:

De reden is 2 ledig: ten eerste vindt Google het logisch dat de server vlak bij je klanten staat. Ten tweede kost afstand kostbare tijd. De reactie tijd van Vimexx is bijv. Zet je de server in Australië dan kan dezelfde kwaliteit server op eens een reactie tijd van three WordPress hosting tot 6 seconden geven.