Categorieën
Uncategorized

Woocommerce

Je Woocommerce Webshop Verder Uitbreiden

WooCommerce koppelen met ERP systemen WooCommerce webshop koppelen met ERP-systemen Elke webshop moet worden gevuld met producten. Wat van deze informatie is nuttig om op welke plek in beeld te brengen bij jouw klant of jouw toekomstige klant ?

Tips over internet hosting of WordPress webshop hulp nodig? Andere vragen ivm het onderhoud van je WordPress met WooCommerce installatie? Hierbij kunnen er verschillen in agenda’s en daarmee planning voor het toevoegen van functionaliteit komen, waardoor de software program niet meer op elkaar aansluit. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat door Automattic een bundeling van belangen heeft plaatsgevonden in 2015. Breng jouw WooCommerce webshop naar een hoger niveau!

Controleer de verschillende plugins: zijn ze vrijgegeven voor de nieuwe versie WordPress en/of WooCommerce? Bevestig dat WordPress en WooCommerce appropriate zijn

Is dat 1 product of is dat per kleur en per maat 1 product waardoor je zomaar 20 producten hebt ipv 1? Ook dit weegt mee in de belasting van de webshop en daarmee aan de grenzen van hetgeen deze aankan. Hiermee zijn wij constant WordPress hosting aan het testen in testopstellingen zodat wij weten of snel weten welke combinaties wel en welke niet gaan werken. Bel ofmailvoor een vrijblijvende afspraak.

Terwijl WooCommerce zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot het meest populaire e-commerce systeem, is tevens de kracht toegenomen. zeggen dat het systeem ondertussen sterk genoeg is geworden om met relatief veel producten om te gaan. Hierdoor zijn nu aantallen mogelijk van ca 20.000 producten en meer . Hierbij is het goed om te kijken wat jij 1 product noemt en wat het webshopsysteem 1 product noemt: een trui in meerdere kleuren en maten bijvoorbeeld.

Online Business Partner

Wat van deze informatie wijzigt er elke minuut of tenminste 1x per 24 uur? Wat ontbreekt er nog aan informatie om de webshop volledig gevuld te hebben: bijvoorbeeld de meta-gegevens tbv de zoekmachines? Naast het mooi en zinvol/efficiënt presenteren van je producten heb je dus al veel informatie die frequent aangepast dient te worden in jouw webshop. Om dit deel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat jouw store woocommerce altijd ” bij ” is, kun je WooCommerce koppelen met jouw ERP systeem. WooCommerce is in 2011 gestart en sindsdien explosief gegroeid: zowel in gebruik als in kracht en functionaliteiten.

  • Een vervelend onderdeel van WooCommerce is dat er niet standaard een mogelijkheid is om te zorgen dat er een aside huisnummer veld op de afrekenpagina komt.
  • Alles over WooCommerce Verzendkosten en Verzendmethoden (vanaf versie 2.6) Het meeste uitgebreide artikel over verzend instellingen

Zijn WordPress en WordPress suitable na deze upgrade? WordPress en WooCommerce komen van dezelfde maker: Automattic. WordPress is web over naar versie 5.5, waarbij de compatibiliteit met WooCommerce wordt bevestigd. Check altijd vooraf in een ontwikkelomgeving of jouw installatie blijft functioneren