Categorieën
Uncategorized

Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

Je kan verschillende opties instellen en aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent. Je kan het ook opsplitsen in meerdere wordpress website kalenders als je verschillende mensen in je organisatie hebt – bijvoorbeeld voor sportclubs met verschillende trainers.

Keuze Van De Template Ofwel Het Thema Van Je Website En Webshop

  • Oplossing: Toon een volledige variatie naam in het productrapport #5056
  • Fix: Advanced filters screen reader textual content #5032
  • Log in om een beoordeling te versturen.
  • Bekijk de wijzigingen log voor alle versies.

Dit is bijvoorbeeld handig voor bedrijven zoals sportclubs, eating places, advocaten, doktoren, kappers en nog veel meer. De WooCommerce Membership plugin is te koop op CodeCanyon en is ontwikkeld door een groep die RightPress heet. De plugin is een geweldige optie als je van plan bent om veel van je bezoekers regelmatig abonnementen te laten betalen. Je kan lidmaatschappen verkopen en toewijzen, betalingen afhandelen, of zelfs leden aanwijzen die helemaal niks hoeven te betalen. Er zijn allerlei mogelijkheden met de WooCommerce Membership plugin, van het beheren van een club tot het exclusief maken van bepaalde content op je weblog.

Je kan speciale prijzen instellen voor bepaalde groepen of dagen. Eventueel kun je ook de tijdzone van de klant laten zien.

Met de plugin voorkom je dubbele afspraken. Klanten kunnen meteen voor de on-line boekingen betalen, die geïnd worden wanneer dat nodig is. Je kan de agenda van je web site syncen met Google Calendar. Er worden herinneren wordpress website gestuurd naar zowel jou als de klant, waardoor je minder mensen hebt die niet op komen dagen. Overweeg de YITH Booking and Appointment plugin als je een betere manier nodig hebt om boekingen te verwerken en al je afspraken te organiseren.

Je kan ook opties instellen zoals precieze tijden voor tours of afspraken. De boekingsmodule ziet er goed uit op alle apparaten. Je kan events maken met meerdere personen én één-op-één. Je kan custom zoekmodules maken zodat mensen verschillende evenementen of aanbiedingen kunnen vinden. Er zijn instellingen beschikbaar zoals het automatisch afwijzen van boekingen op foundation WordPress hosting van de tijd of wie de boeking heeft gedaan.

Meer Woocommerce

Er zijn drie pakketten beschikbaar: Het is door YITH gemaakt, dus je weet dat het betrouwbaar is en goed samenwerkt met je web site. Je krijgt ook goede klantenservice bij de plugin. De plugin activeert een strak vormgegeven kalender waarin klanten reserveringen kunnen maken.