Categorieën
Uncategorized

Woocommerce Product Filters

Deze plugin is al langer niet onderhouden en de vraag is of het nog werkt. Ingenico zelf verwijst naar deze plugin. Ons advies is daarom om met de Pronamic plugin te werken wanneer je je transacties by way of Ingenico wilt verwerken. Voordelen: ontvangen bedragen staan sneller op je rekening dan bij een Collecting PSP.

Custom Product Tabs For Woocommerce

Beoordelingen Ontvangen Van Bestaande Klanten

Nadelen: Apart contract per betaalmethode nodig. Naast een oGone contract dien je dus nog te beschikken over een iDeal contract bij je financial institution en eventueel een credit card contract bij Paysquare of EMS.

Betalen via Ingenico/oGone wordt ondersteund door de Pronamic plugin, maar by way of de officiële WooThemes web site WordPress wordt er ook een WooCommerce oGone plugin verkocht. Je betaalt hier eenmalig $79 dollar voor.

Maar inmiddels is dat probleem opgelost. De prijzen zijn nu zonder meer concurrerend geworden en daarmee is het grootste nadeel van Mollie vervallen. iDeal kost op het moment WordPress hosting van schrijven nog maar 0,29 per transactie. De naam oGone is inmiddels gewijzigd in Ingenico.

Pay.nl is een wat minder bekende aanbieder. Pay.nl biedt vooral ook veel mogelijkheden op het vlak van telefonische betalingen en SMS diensten. Maar met zeer lage iDeal tarieven kon dat wel eens snel gaan veranderen en is Pay.nl zeker interessant voor de startende webwinkelier. Voordelen:Laag iDeal tarief van slechts 0,35 bij een free of charge account.

Ook WordPress en Wp-ecommerce werden al in een vroeg stadium ondersteund. Voordelen: Eenvoudig en inmiddels ook voordelig. Nadelen: Mollie was altijd te duur om er serieus mee te kunnen werken.

Deze tarieven zijn niet actueel, need ze worden niet langer op de website van Multisafepay gepubliceerd. Je moet een offerte aanvragen. Wel zijn de tarieven per iDeal transactie eenvoudig te zien . Het Credit Card tarief zit tussen dat van Sisow en Icepay in. Mollie was ook één van de vroege vogels op de open supply markt met modules voor allerlei systemen.