Categorieën
Uncategorized

Webshop Maken Met WordPress

Meestal betaal je een huge bedrag per maand en je moet rekening houden met enkele tientjes per maand. Zo’n website realiseer je eenvoudig met bijvoorbeeld Shopify, maar wij bieden zelf ook hier een service voor aan. Die noemen we de Webba Basisshop. Wil je toch zelf iets meer keuze hebben.

De ervaring leert dat de meeste mensen echter vrij snel wennen aan het systeem en er vervolgens prima hun weg in vinden. Bonus: De drie verschillende opties voor een webshop Het kan zijn dat je na het lezen van deze voor- en nadelen nog steeds niet weet waar je wordpress webshop nou voor moet kiezen. Daarom ga ik nu als bonus de drie beste opties benoemen die je kunt kiezen wanneer je een webshop wilt en naar mijn mening het meest geschikt zijn. Per optie wordt beschreven wat het is en wanneer je het beste voor die optie kunt gaan.

Woocommerce Webshops

Heb je helemaal geen technische kennis en wil je een eenvoudige webshop met ondersteuning. Kies dan voor een eenvoudig webshop CMS. Je kiest een template, vult de website, voegt je producten toe en klaar is je webshop. Bij problemen kun je vervolgens altijd terugvallen op een supportafdeling.

Tevreden Klanten Van Webmasterdienst

Ook is het beheerders-dashboard is ingewikkeld, al is het wel mogelijk om vrij veel te doen in je webshop zonder kennis van HTML of CSS. Magento heeft in november 2017 Magento 2 uitgebracht. Dit lijkt qua gebruiksvriendelijkheid een hele verbetering te zijn. Ben je er nog steeds niet uit of heb je hulp nodig bij het realiseren van een webshop by way WordPress of één van de drie bovengenoemde manieren?

Kies dan voor een WordPress web site met WooCommerce. Zo ben je nog een stukje flexibeler en kun je kiezen uit honderden templates of een op maat gemaakte website. Ook als je graag wil bloggen en veel andere content material op de website hebt is een WordPress webshop een hele goed keuze. Als je webshop heel veel en complexe producten heeft is een WordPress webshop meestal niet de beste optie. Wil je een grote webshop starten met veel producten, dan kom je op dit moment WordPress hosting bijna niet om Magento heen.

Dit CMS is echter nog wat complexer en ook prijziger dan WordPress. Ook ga je het zonder technische kennis of een bedrijf dat de ontwikkeling doet niet lukken. Je zult echter wel ondersteuning nodig hebben nadat je webshop reside is gegaan.