Categorieën
Uncategorized

Wat Is Woocommerce?

De checkout zal de style van het thema overnemen. is het mogelijk een titel mee te geven. Deze titel zal aan de voorkant van de web site te zien zijn.

klikt verschijnt het venster eronder. Hierin is het mogelijk om verzendopties WordPress uit te schakelen of juist toe te voegen of het soort zending aan te passen.

Welke Woocommerce Plugins Voor Jouw WordPress Webshop?

U kunt op twee manieren uw orders doorzetten naar PostNL en hier vervolgens een label voor uitprinten. Namelijk door een order te selecteren en vervolgens naar Let op: We raden u aan om woocommerce niet meer dan 20 orders tegelijk in bulk te verwerken. Zowel bij bulk als bij een enkele export wordt er een laadicoontje zichtbaar. Vervolgens wordt de pagina ook direct ververst.

De titel die u wilt gebruiken voor een standaard levering naar België is aan te passen ten optichte van een Nederlandse zending. Wanneer er geen titel is ingevuld, worden de bezorgtijden automatisch zichtbaar. In het orderoverzicht kunt u eenvoudig zien wat voor zending de nieuwe bestelling betreft. Ook kunt u makkelijk het pakkettype wijzigen indien dit gewenst is.

Wat Heb Je Nodig Om De Plugin Voor Woocommerce three 2 Te Installeren?

Na het kiezen van uw gewenste opties of het wijzigen van het en daarna kunt u deze keuze exporteren naar PostNL en het gewenste label aanmaken.

  • Er zijn ook various plugins beschikbaar die het gebruiksgemak van je shop nog meer vergroten voor je bezoekers, zoals de Color Swatch plugin.
  • Bovendien zijn je shop pagina’s dan ook nog eens helemaal gestyled binnen de stijl van je template.
  • De standaard functionaliteit is van WooCommerce is al ontzettend goed.
  • WooCommerce plugins maken je leven echter nog gemakkelijker.

Zodra er geen titel is ingevuld zullen er tijden te zien zijn waartussen het pakket bezorg word. De titel die WordPress hosting u wilt gebruiken voor het thuis late bezorgen is aan te passen ten optichte van een Nederlandse zending.

Woocommerce Product Filters