Categorieën
Uncategorized

Voorraadfinanciering? Dit Zijn Je Opties

Je krijgt speciale kredietrekening met een afgesproken limiet, waarvan je flexibel gebruik kunt maken. Je neemt geld op wanneer je dat nodig hebt en lost weer af als er geld binnenkomt. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente. Het rentetarief is vaak variabel. Dat houdt in dat het rentepercentage gedurende de looptijd van de lening kan wijzigen. Heb je afgeloste bedragen opnieuw nodig, dan kun je binnen de gestelde limiet altijd opnieuw geld opnemen. De limiet die je toegekend krijgt bij een flexibel zakelijk krediet kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de omzet die je maakt.

Zakelijk lenen vergelijken Allerlei vormen van lenen voor de zaak Zakelijk geld lenen kan in allerlei vormen. Als ondernemer die kapitaal nodig heeft is het goed om de mogelijkheden te kennen, zodat je niet de verkeerde keuze maakt voor jouw kredietbehoefte.

Bij een rondreis door de wereld van het zakelijk lenen kom je allerlei termen tegen. Lang niet allemaal zijn het gewone leningen die je by way of een financial institution kunt afsluiten, er is zakelijk veel meer mogelijk dan alleen een bankkrediet. We gaan wat verder in op: Flexibel zakelijk krediet Allereerst kijken we naar de termen “lening” en “krediet”. Taaltechnisch betekenen ze allebei hetzelfde: je leent geld om dat later terug te betalen. Denk maar aan de persoonlijke lening en het doorlopend krediet bij geld lenen door particulieren.

Onder een zakelijke lening verstaan we doorgaans dan ook de zakelijke variant van de persoonlijke lening. Jouw bedrijf sluit een lening af en krijgt het geleende bedrag op de rekening gestort, zodat je de geplande uitgave kunt doen. Vervolgens betaal je de lening in vaste maandelijkse bedragen – waarin zowel de vaste rente als de aflossing verwerkt zit – terug aan de bank. Het zakelijke krediet is in die zin de zakelijke tegenhanger van het doorlopend krediet.

Kan Ik Als Ondernemer Ook Zakelijk Geld Lenen?

In veel gevallen geldt: lijkt wat een partij aanbiedt te mooi om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo. Spotcap is een online zakelijk kredietverstrekker voor ondernemers. Spotcap is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland. We zijn aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen Nederland en het Bureau Krediet Registratie . Registreer voor de nieuwsbrief! Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden kredietovereenkomst Algemene voorwaarden web site zakelijk geld lenen Privacybeleid Cookiebeleid Klachtenprocedure Verantwoord lenen Sitemap

Hoe Financier Ik Mijn Bedrijf?

Voorraadfinanciering: Diverse Alternatieven

Hier vind je de belangrijkste kredietvormen voor zakelijk lenen, waarvan je er een aantal via Lening.nl kunt vergelijken. Vergelijk zakelijke leningen

Zakelijk kredietverstrekkers mogen deze percentages zelf bepalen, maar houd rekening met een gemiddelde van één tot enkele procenten per maand. Een APR van maximaal 20% is marktconform. Sommige aanbieders rekenen hiernaast afsluitkosten en/of servicekosten. Volgens de Gedragscode MKB Financiers dienen aanbieders van zakelijk krediet hun kosten duidelijk en transparant op de web site te vermelden. Wees voorzichtig met partijen die onduidelijk zijn over kosten of onvolledige informatie verstrekken.