Categorieën
Uncategorized

Top 10 Plugins Voor Je WordPress Webshop

Begin hier alvast met het maken van jouw webshop! Deze video van Ferdy Korpershoek staat niet voor niks op nummer 1.

Gebruik Een Thema Die Bij De Layout Van Je WordPress Webshop Past

Expert In Maatwerk WordPress Websites

Tyler neemt je stap voor stap mee van het begin van het proces tot WordPress hosting het eind. De video neemt in totaal 2,5 uur van jouw tijd in beslag.

In plaats daarvan hebben wij het web afgestruind naar de 3 beste tutorials waarin wordt uitgelegd hoe jij een WordPress webshop maakt. In plaats van een ellenlange handleiding, geven wij jullie duidelijke tutorials waarmee jij snel en gemakkelijk je eigen WordPress webshop bouwt.

  • Om te voorkomen dat de winkel ook een punt laat zien kun je in de instellingen het scheidingsteken veranderen.
  • In Amerika gebruiken ze de punt en komma precies andersom dan bij ons.
  • Zo ja, probeer dan eens de komma te vervangen met een punt.
  • Als ik product toe voeg word mijn product foto helemaal uitklaar getrokken, dus wazig, als ik erop klik heeft hij de juiste px..
  • Thx Kevin, dat heb ik inderdaad gedaan.

Na het bekijken van deze tutorial van Ferdy weet jij precies welke stappen je moet doorlopen voor een eigen WordPress webshop. Lees ook: WordPress webhosting | Stappenplan voor novices wordpress webshop Deze tutorial is van: Tyler Moore Ook Tyler Moore gaat in op het gebruik van Woocommerce.

Na het kijken van deze tutorial weet jij dan ook precies hoe jij je eigen website maakt. Vooral voor newbies zonder enige kennis is deze video erg fijn.

Je krijgt uitnodigingen voor free of charge workshops Webshop maken met WordPress | De beste tutorials Voor dit artikel hebben wij gekozen om het net WordPress website even iets anders aan te pakken. Een webshop maken met WordPress kost erg veel tijd en op een lange handleiding, zit dan niemand te wachten.