Categorieën
Uncategorized

Magento Webshop Bouwen

Misbruik van kwetsbaarheden in Magento Webshop versie 1 Het DTC bevestigt eerdere publieke berichten over misbruik van kwetsbaarheden in versie 1 van Magento webshop software program.

Ondernemersverhalen Ransomware-aanval op Family office Ransomware-aanval freelance op Advocatenkantoor Port of Amsterdam: een cyberweerbaar Noordzeekanaalgebied

Overstappen Op Magento 2?

De software die kwetsbaar is, is Magento webshop versie 1. Deze software program wordt sinds juni 2020 niet meer voorzien van updates door Adobe. Eerder heeft ook VISA webshophouders gewaarschuwd voor het gebruik van deze versie van Magento software. Inmiddels is door betrouwbare bron gemeld bij het DTC dat er ook Nederlandse domeinen (.nl) slachtoffer zijn.

IT-scan bij een worstenmaker Branchevereniging Adfiz ontwikkelt cyberportaal e-commerce voor leden Lokale aanpak voor ondernemers in Noord-Nederland

Het DTC roept webshophouders op om direct na te gaan of zij gebruik maken van magento hosting versie 1. Mocht je gebruik maken van Magento versie 1, dan is het aannemelijk dat je inmiddels al bent of op korte termijn wordt gecompromitteerd.