Categorieën
Uncategorized

Freelancer Woocommerce

Nog meer gratis instruments voor het importeren en exporteren van productgegevens vind je hier. Er zijn speciale instruments voor individuele winkelsystemen, die de migratie naar website bouwen vergemakkelijken. Bijvoorbeeld de plugin FG Magento to WooCommerce van Frédéric Gilles voor de overstap van Magento. Ook de inhoud van WordPress, zoals artikelen en pagina’s, kan worden overgedragen.

Met Woocommerce Naar Een Goed Converterende Webshop?

Wat dit laatste punt betreft: vooral in Europa veranderen de wettelijke voorwaarden in eCommerce heel vaak. De daaruit voortvloeiende werkzaamheden moeten bovendien snel uitgevoerd worden om het risico op een vermaning tot een minimal WordPress hosting te beperken.

In de regel zijn er verschillende verantwoordelijkheden voor de inhoud en de technische uitvoering. De regelmatige en uitgebreide again-up van alle gegevens in de onlineshop, indien nodig het overspelen van een oude toestand na storingen of mislukte updates. De controle en actualisering van productgegevens, -teksten, afbeeldingen, voorraadniveaus, levertijden, productlinks voor bundles en cross promoting website bouwen, enz. Lopende controle: welke nieuwe wettelijke randvoorwaarden zijn er, waardoor inhoud, benamingen of technische systemen aangepast moeten worden?

Deze laatste zorgt voor het ontwerp en de juiste weergave van de onlineshop. De update zelf gebeurt met een druk op de knop of gedeeltelijk geautomatiseerd op de achtergrond. Werken het winkelwagentje en de checkout in de winkel zoals gewoonlijk? Leidt de nieuwe versie tot snelheidsverlies? Welke nieuwe functies moeten worden toegevoegd of uitgewisseld, bijvoorbeeld als gevolg van wettelijke vereisten zoals in het kader van de AVG?

Bijzonder praktisch: als er in WooCommerce al testgegevens beschikbaar zijn, kun je deze met een druk op de knop vooraf verwijderen. Ondanks de relatief snelle installatie moet je de inspanning die nodig is om je online store te onderhouden niet onderschatten. Maar dit geldt voor alle winkelsystemen evenzeer. Je moet onder andere de volgende werkpakketten goed plannen en berekenen, of je dat nu als winkeleigenaar of in opdracht van je klanten doet: De continue update van WordPress, WooCommercede, de plugins en je store-theme.